• Έγγραφή
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΓΛΥΦΑΔΑ

Ο Θαλής Παναγιώτου,

 

γεννήθηκε στην Αθήνα. Με αγάπη και ζήλο για την επιστήμη του, σπούδασε Διατροφή και Διαιτολογία με μετεκπαίδευση στην διατροφή και αθλητισμό στο University of Newcastle. Από το ίδιο Πανεπιστήμιο κατέχει τίτλο σπουδών στην επιστήμη της Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο Personal Training και τις καρδιοαγγειακές παθήσεις.

 

Το 2004 έκανε την πρακτική του εξάσκηση στον τομέα της Κλινικής Διατροφής στο «Ιασώ General».


Από το 2001 εργάστηκε στα μεγαλύτερα Ηealth Fitness Clubs ως Σύμβουλος Διατροφής. Έχει διατελέσει Υπεύθυνος του Τμήματος Διατροφής του πολυιατρικού κέντρου Α.Β.Η Medical Group στη Γλυφάδα.

 

Σήμερα είναι Υπεύθυνος στο Τμήμα Διατροφής της ORTHOBIOTIKI στο Μαρούσι, παρέχοντας συμβουλές διατροφής σε ένα πρότυπο πολυιατρείο πρόληψης και αντιγήρανσης. Παράλληλα διατηρεί το δικό του ιδιωτικό, διαιτολογικό γραφείο στα Νότια Προάστια.

 

Ο Θαλής Παναγιώτου έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε συνέδρια - παρουσιάσεις στον τομέα της Διατροφής και του Fitness, υπήρξε μέλος της ερευνητικής ομάδας στη μελέτη «Συσχετισμός Διατροφής με Kαρδιοαγγειακά νοσήματα» και συνεχίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις του παρακολουθώντας σεμινάρια Διατροφής και Φυσικής Αγωγής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


O Θαλής Παναγιώτου αρθρογραφεί σε επιστημονικά και μη έντυπα, με σκοπό την παροχή συμβουλών διατροφής και την ανάδειξη μέσα από τα οφέλη μιας ισορροπημένης διατροφής. Άρθρα του μπορείτε να διαβάσετε στο περιοδικό Bike & Sports, στο portal υγείας health4you.gr, στο website sokolatomania.gr καθώς και σε άλλα γνωστά έντυπα στον κλάδο της υγείας και στην προσωπικη του ιστοσελίδα thalispanagiotou.gr

 

Login

Register


*
*
*
*
*

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Copyright © 2017. ΘΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΓΛΥΦΑΔΑ, Διατροφολόγοι - Διαιτολόγοι Γλυφάδα.